dilluns, 29 de desembre del 2008

Esperanza Aguirre VS. Bleck La Rata i altres videos

Esperanza Aguirre, aleshores regidora de l'Ajuntament de Madrid s'enfronta a Bleck la Rata...



És aquest vídeo una paròdia? No, forma part del magnífic documental Después de...



El viatge d'Aznar a Polònia durant la seua pubertat



"A ver si vas a tener aquí al chiquillo"...



Al costo



"Vote usted Movimiento Católico Español..." (Al loro amb l'edició)



El Fary i la mandanga (història social hispànica)



Més història social d'Espanya:



Entrevista amb el sempre genial Álvarez Rabo:

5 comentaris:

Xavier Martínez ha dit...

Bona sera, bambino... Come vai Freddi ?

Per fí algú es digna a mostrar els més grans referents de la nostra cultura celtíbera !

Però deixa'm que et faça un sugeriment. L'altre dia, estava jo a la seu de l'SGAE de València, no preguntes perquè, ja saps que "los chicos de la prensa" hem de tractar amb gent un poc "rara", ja saps, quan em vaig trobar a l'inefable "artiste" valencià Arévalo, cobrant la "mordida" en "los pagos del tio Teddy". Així que com a homenatge a este "homenot" (amb tot el respecte i l'admiració al gran Don Pío) de la cultura valensiana, et regale este troç de vídeo per a que el penjes a la teua recopilació biçarra:

http://es.youtube.com/watch?v=eliiiN8OwAI

aurora ha dit...

Vote pel Fary, indubtablement!

Juan E. Tur ha dit...

Vaja Manfredi. Ahir vaig penjar el vídeo del Fary sense saber que ho havia penjat vostè un parell de dies abans. A mi m'ho va recomanar un amic ('La mandanga', amb 'El ritmo del jiji', és la millor cançó del Fary), però desconec com va conèixer ell de la existència del vídeo. Està ara de moda?

Alfredo Leopoldo Manfredi Torrecuadrada ha dit...

Ei, què tal tots i totes? Veig que el video del Fary ha causat sensació... He de confessar que he pillat tots els videos d'aquest post de la magnífica web de Gorka Limotxo, concretament del seu apartat de videos de Youtube... (http://www.gorkalimotxo.net/yotubo/).

Per cert, un blog que us molarà (si no el coneixeu ja) és el del magnífic artista gràfic basc Álvarez Rabo (http://chupameelrabo.blogspot.com/).
És una pena que A.R. haja decidit claudicar la seua activitat bloggera, però no deixeu de llegir la carta que envià aFelipe González...

una abraçada i bon any,
A.M.

Pd. Xavi, què tal paguen els de l'SGAE? Paguen en B?

Xavier Martínez ha dit...

No sé com paguen (encara no he tingut el plaer de cobrar del club de Ramoncín, Luís Cobos i altres grans artistes espanyols), el que si que sé és que la seu de que tenen a València és enorme i la de Madriz ni te conte !!!! Per a pagar els lloguers i als currants, deuen necessitar molta pasta...

L'escena de vore a l'Arèvalo fent comptes sobre les vegades que havia eixit al programa de José Luís Moreno i al de Cruz y Raya em va deixar, senzillament flipat.