dijous, 22 de gener del 2009

Carlos Flores i la cultura en Punt 2


Aquesta passada matinada, sobre la 1h30, Punt 2 entrevistava en un suposat programa cultural presentat per un suposat bon presentador (un tal Ricardo no sé què) al professor Carlos Flores que repassava el cinema polític sobre presidents dels Estats Units (potser parlaren de més coses, vaig arribar quan ja havia començat). Deixant de banda la particular personalitat de Flores i la seua ideologia em van sorprendre algunes de les referències cinematogràfiques que tractà: Mars Attack, Independance Day i Sacry Movie IV.

Passats cinc minuts pretenia apagar la TV però començà un debat entre tres bloggers valencians sobre el fenòmen. Un tal Paco Traver, que tenia un impressionant efecte narcòtic a l'hora de parlar, gestiona quatre blocs, és psiquiatra (segons el presentador) o psicòleg (segons el rètol); també té un llibre o una investigació sobre masoquisme. En un moment de les presentacions el presentador es pregunta: "El blogger treballa en la plaça de bous?" (¿?). Després parlà un tal Urbà Lozano, escriptor i editor del bloc Més content que un grinjol. Finalment, Mikel Ponce, fotògraf del diari Abc, salvà el debat. La comunitat blogger de fotoperiodistes valencians és segurament la més activa i brillant de totes les comunitats bloggers que proliferen per ací. Des del bloc Lekim Pics de Ponce és pot anar visitant nombrosos blocs de fotografia més que recomanables.

Si algú es vol autotorturar veient a Carlos Flores ho pot veure ací (el programa es diu Encontres).

Foto: Mars Attack.

1 comentari:

aurora ha dit...

Tio, està clar! Per a tractar qualsevol tema amb Carlos Flores és normal que porten a un tio que ha escrit un llibre sobre masoquisme.Tu en deuries escriure també sobre el fenomen... que en saps un tros! Cosa que està bé, perquè així després ens ho contes i riem, com ara.
Besets.