diumenge, 22 de juny del 2008

Maltractadors de falleres majors? Cadena perpètua!


Ja he parlat en alguna ocasió sobre l'anticatalanisme. Aquesta setmana un dels líders més esperpèntics del blaverisme a la ciutat de València, Juan García Sentandreu s'ha curtit de glòria. Detingut en ple carrer per maltractar a...

...una ex fallera major!

És com si un indi degollara una vaca mentre la penetra oralment. Un acte clar d'agressió als valors fonamentals dels valencians. Les falleres, com tothom sap, són verges inmaculades que representen a la nostra pàtria valenciana en un destí comú en allò universal (o algo així). Una figura suprema i sagrada en la identitat col·lectiva del blaverisme. Una aspiració màxima per a tota dona valenciana decent. Agredir una fallera major és, doncs, l'acte de degradació i de degeneració moral màxima d'un blaver.

Com recorda la meua estimada amiga Aurora Mora en el seu blog, el fundador de la revista Ajo Blanco, José Ribas, relata en el seu llibre la violenta reacció des del blaverisme contra el Dossier Falles que havia publicat la revista llibertària al seu número 10 (el Març del 1976). Una de les ofenses més hardcore per als blavers havia estat un article sobre la pel·lícula 'La fallera Mecánica' de Lluís Fernández (que, anys més tard, es va vendre al Partit Popular, com molts altres moderns progres). La pel·lícula tractava sobre "un travesti [que] se disfraza de fallera y la hacen fallera mayor. Mientras se viste para la ofrenda de flores a la virgen, su chulo, un catalán del norte, le dice que le haga cosas obscenas en la boca. Y se corre, y explotan petardos por la cama mientras una tribu de folclóricas cantan con guitarras, vestidas de falleras, simulando una mascletà en el interior del dormitorio. Como llega tarde y el alcalde la espera, coge una Mobylette y recorre Valencia, que está llena de falleras y petardos. En Valencia hay una larga tradición de travestis y el mariquita de pueblo es como el cura o el médico, una persona respetadísima”. Una ofensa horrible als valors dels valencians. La violenta campanya contra la revista per part de l'anticatalanisme es saldà amb amenaçes, criminalització, etc. Però destaca una carta que van rebre a la redacció de la revista que deia: “La patrona de Valencia, la txeperudeta, hace milagros mientras que la virgen de Montserrat es una buscona de raza negra” (una frase que representa molt bé l'essència filosoficocultural del blaverisme).

I ara, tres dècades més tard, va Sentandreu i el detenen per violència de gènere contra una ex fallera major i, a més, blavera de pro (dirigent-florero de Coalició Valenciana). Hauria de ser inmediatament condemnat a cadena perpètua en un judici popular i públic encapçalat per Maria Dolores García Broch i l'ànima de Vicente González Lizondo en la plaça del Caudillo! Chhhheeeeeeeeeeeeee, Sentandreu! A les falleres ni tocar-les, hooomeeeee. (Seria molt positiu que arran d'aquest desagradable episodi es creara una campanya mundial per demanar la cadena perpètua per als maltractadors de falleres majors).

Una altra dada interessant que els implicats van negar categòricament el dia després de la detenció és la relació sentimental que, segons l'atestat policial recollit pel diari Levante-EMV, mantenien el líder anticatalanista i l'ex fallera major (de 1996, concretament: un any feliç per a la dreta espanyola). Chhheeeeeeeeeeeeeeeee, Sentandreu! Predicant doctrina conservadora i família si, aborto no, i enganyes a la teu estimadíssima dona, i al sagrat concepte de família, tenint la querida en la falla! (l'ex fallera major, evidentment, és vàries dècades més jove que ell, com tota bona querida cristiana i es diu Elena Muñoz Carpi).

Veieu aquest vídeo electoral de Sentandreu. Semblaria per la seua veu suau i sensual que ha viscut una campanya molt relaxada de falles, sexe, adulteri i rock and roll. (presuntament, clar)



"Soy Juan García Sentandreu..."

La portada de Las Provincias amb la foto de Sentandreu detingut és tot un poema. Qui li ho anava a dir a l'ex falangista durant els bons temps de María Consuelo Reyna en la direcció del periòdic.

Chhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

Pd. Un cop alliberat Sentandreu de la Jefatura Superior de Policia, tant ell com l'ex fallera major han negat tot tirant-li la culpa a...

...Eliseu Climent?

...l'Acadèmia Valenciana de la Llengua?

...la divina providència?

No!

Han culpabilitzat a la Llei contra la violència de gènere! (I a un complot del PP i Las Provincias, o algo així).

Foto: l'ex fallera major Elena Muñoz Carpi (1996)

4 comentaris:

Marc Peris ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Marc Peris ha dit...

L'autocensura m'obliga a no expressar el comentari anterior, abans de consultar-ho amb la meua advocada Caspa valenciana en estat pur.

Alfredo Leopoldo Manfredi Torrecuadrada ha dit...

La caspa és vida....

aurora ha dit...

Alfred, que bé que tornes per estos llars i... amb més mala llet que mai! Un post molt divertit, jajaja. Podríem fer una secció dedicada a la caspa en el futur fanzine... s'ho passaríem d'allò més bé!!