dijous, 24 de gener del 2008

Entranyable Telemadrid

L'exclusiva s'ha convertit en fantasia. En Telemadrid la Fantasia conviu amb altres fantasies com la pluralitat informativa, la independència informativa, et alter. El darrer cas ha estat el 'coladero de Barajas' per on suposadament es colaven inmigrants ajudats per les màfies. Una redactora/fontanera amb una càmera oculta passa pel coladero. Però el problema és que tot és una fantasia, montada per la periodista amb l'ajuda inestimable del portaveu de la Confederació Espanyola de Policia -el sindicat policial vinculat al Partit Popular- i de la Fantasia. Perque el coladero existia fins fa unes setmanes quan el grup mafiòs fou desarticulat per la policia. Tot i això, Francisco Granados, conseller de Presidència i Interior del govern autonòmic d'Esperanza Aguirre, afirmava -agarra't a la cadira- que "Telemadrid ha sido y seguirá siendo un reducto de independencia". I olé!

Us deixe un parell de videos genials sobre Telemadrid.



Observeu que la veu de la reportera es transforma en veueta a mesura que s'adona del panorama. Us puc assegurar que conec eixa transformació de la veu -tots l'hem patit alguna vegada- i és dur.



Genial video de La Excepción en Telemadrid.



Video de 'Salvemos Telemadrid' presentat al Parlament Europeu (la crònica de la primera reportera que apareix en directe és simplement una escena brillant).

1 comentari:

Marc Peris ha dit...

I Canal 9 què? El rotllo dels cartells s'hauria de fer JA en algun directe en la TVV. S'hauria de fer una campanya encara més bèstia amb la nostra xusma.