dimarts, 29 de gener del 2008

Pilar Rahola II


Avui em trobe a la página 12 de La Vanguardia un altre article de Pilar Rahola, sota el títol 'La impunidad de Daddy Dushi'. L'article versa sobre la vida i obra de Hayi Mohammad Suharto, un dels dictadors més sanguinaris de la història del segle XX. Suharto, mort el passat 27 de Gener, va sotmetre el poble indonesi a la tortura, l'assassinat massiu d'opositors i la corrupció generalitzada. La invasió de Timor Oriental, amb la complicitat d'Austràlia -el bastió blanc d'Àsia, un dels principals aliats d'Israel a la zona- i els Estats Units, suposà l'extermini d'un terç de la població timorenca. El Partit Comunista d'Indonèsia, el més nombrós i potencialment revolucionari de l'època, fou totalment eliminat per la violència parafeixista de Suharto. I Pilar Rahola, més o menys, repassa aquestes dades en el seu article. A mesura que avançava la lectura m'extranyava d'estar d'acord amb tot el que deia. Fins que he arribat al final i com sempre Rahola no ha defraudat. Després de recordar l'aliança dels Estats Units amb règims feixistes com ara Xile i Argentina sota Pinochet i Videla, Rahola sentència: " Alguien escribió una vez que si el siglo XX no hubiera existido, nos habríamos ahorrado las matanzas más brutales de la historia de la humanidad. ¿Quién puede desmentirlo?". I què passa amb el genocidi espanyol habitualment conegut com 'Conquista de América'? 1492: la matança més brutal de la història de la humanitat (o és que aquest infame episodi no forma part de la història de la humanitat?). I què passa amb la història criminal del cristianisme? (cf. 'La historia Criminal del Cristianismo' de Karlheinz Deschner). Rahola també cita a Pol Pot com un dels representants de "la locura comunista". Però no cita les vinculacions i el recolzament en certs moments dels Estats Units i del Regne Unit ambel règim polpotià per contrarestar la influència vietnamita... (veure en aquest sentit el magnífic llibre 'Basta de Mentiras' coordinat per John Pilger). Però al menys, en aquest article -i açò és una excepció en els articles de Rahola- l'autora no falta a la veritat ni manipula excessivament -en comparació, per exemple, amb els seus articles sobre Israel, autèntiques orgies de manipulació, propaganda i mentides en dosis idèntiques- els fets històrics com ho va fer una lamentable nota de l'Agència EFE sobre la mort de Suharto.

He estat repassant la història d'Indonèsia i la brutal repressió als resistents comunistes i he rellegit dos articles fonamentals.

'1965: Indonesia, laboratorio de contrainsurgencia'. Paul Labarique, Réseau Voltaire

'Hace cuarenta años'. John Roosa i Joseph Nevins, CounterPunch

Foto: l'aleshores Secretari de Defensa nordamericà William Cohen a Ca Suharto l'any 1998. www.defenselink.mil

2 comentaris:

Rafael del Barco Carreras ha dit...

PILAR RAHOLA



Rafael del Barco Carreras



Introduciendo mi nombre en GOOGLE aparece entre las primeras etiquetas Pilar Rahola, su blog, con un inquietante y amenazador estribillo… “sería interesante investigar a Rafael del Barco Carreras”. Me inquieta tanto que desata mis irrefrenables ganas de escribir. Estoy hasta las narices de leer lo que consultado el blog ella atribuye a un comentarista, un tal García. Sin más asegura que miento, y tras pedir que se me investigue, se auto alegra de que por suerte mi peso mediático es nulo. Doña Pilar criba los comentarios, es decir, que aun suponiendo que exista es ella quien le da pie, por tanto es su parecer. “Nulo”, eso son los millones que no tenemos la suerte o desgracia de su celebridad. NADA, “no somos NADA”, solo formamos parte de la manada que pagamos su vida de charlatán.

No entra en comentar la serie de escritos, que ateniéndome al suyo de “Lo sabía toda Barcelona” sobre la larga carrera delictiva del Juez Luis Pascual Estevill y Juan Piqué Vidal (mis nefastos y corruptos abogados), dejé y dio entrada en su blog, sino que por su expresión pretende MATAR AL MENSAJERO. Por lo visto, ella puede escribir sobre esa GRAN CORRUPCION (dejando en el tintero la parte correspondiente a sus amigos), pero el resto de los mortales, y una de sus más sangrantes VICTIMAS, yo mismo, deben callarse, y ni hablar de arremeter contra los asociados de tan amorales personajes, sus propios Serra y Maragall, los del Grupo Z, y toda la zarabanda barcelonesa. Eso ni hablar, ¡a por él!.

¡Buen elemento Doña Pilar!, primero de ERC, Teniente Alcalde con Maragall, después con el Grupo Z, y sus apaños con sionistas, conferencias, y Televisiones (en todas, o sea, la Única), y ahora con la Vanguardia. Todos los que no quieren que yo haya existido, mejor dicho, que exista, recordándoles su corrupta historia.

¡No se preocupe Doña Pilar!, soy muy consciente de mi NULIDAD, y de que también los organismos públicos, que son de los pocos que entran en mi web con inquietante asiduidad, no lo hacen para reparar el daño sufrido sino para INVESTIGAR, y “empapelarme”, ¡cómo mínimo!.

Me advierten que no me meta con usted, que es muy vengativa. Pero debería aplicarse mucho, porque menos maricón me lo han atribuido TODO (la invención de pervertidor y golfo la repitieron hasta la saciedad), y denuncias falsas ya he toreado unas cuantas, con sentencias de absolución incluidas. Ocho años de cárcel, por culpa de sus “amigos”, repartidos en los últimos treinta, curten tanto, que sus amenazas son alaridos de chihuahua, o sea, NADA, y hasta me van bien porque me preparan para las de los que si pueden hacer daño, los triunfantes y enriquecidos en sus cargos públicos con la GRAN CORRUPCION.

Anònim ha dit...

Aquest Rafael del Barco es un autèntic obsès que envia per tot arreu els seus deliris sobre de la Rosa i companyia. Jo no li donaria molta corda, perquè els posarà en un problema.