dissabte, 23 de maig del 2009

Psicòpates, estafadors i periodistes: tots en la blogosfera


Avui dia, fins i tot Mario Condeun blog. Ho he llegit aquest matí en aquesta entrevista de S. McCoy en El Confidencial de Jesús Cacho.

Un altre blog interessant és aquest del mercenari Eduardo Rózsa Flores, que ja no podrà actualitzar-lo perquè va morir fa unes setmanes quan s'enfrontava a la policia boliviana. Entre les anècdotes d'aquest mercenari d'extrema dreta em quede amb aquella que conta Xavier Vinader en El Temps. Rózsa Flores fou col·laborador de La Vanguardia durant la guerra a Croàcia. Un dia els responsables de la secció d'internacional d'aquest diari van veure en una foto d'agència el seu col·laborador armat fins a les dents i vestit de paramilitar en un tanc croata.

Un altre que tenia un blog era Javier Pons, el cap d'esports de TVE, cap de turc de la polèmica censura de la pitada massiva a l'himne espanyol a Mestalla. Pel que he vist en la web de RTVE, el seu blog ha estat fulminat, com el seu lloc de treball. En canvi he descobert el blog del corresponsal de TVE a Jerusalen.