dimarts, 26 de maig del 2009

Saps quins representants espanyols van assistir a la reunió del Grup de Bilderberg?


El Grup de Bilderberg és un club megaelitista proatlantista que reuneix a personalitats (periodistes, empresaris, polítics) favorables a l'OTAN. La representació espanyola de la darrera reunió anual, celebrada del 14 al 17 de Maig en un balneari proper a Atenes, estava formada per Ana María Botín* (BANESTO), Juan Luís Cebrián (Grupo PRISA), José Manuel Entrecanales-Domecq (Acciona), Isidre Fainé Casas* (Sociedad General de Aguas de Barcelona), Bernardino León Gross (PSOE/ZP), Miguel Ángel Moratinos (ministre d'exteriors, PSOE/ZP), Juan Maria Nin-Genova (La Caixa), Alberto Ruíz Gallardón (PP), Pedro Solbes (ex ministre d'economia del PSOE) i la reina Sofia (reina per la gràcia de Francisco Franco Bahamonde).

Va informar algun mitjà de comunicació del Grup PRISA sobre l'asistència de Juan Luís Cebrián a aquesta reunió? Açò apareix en el buscador de la web d'El País quan s'introdueix 'Grupo de Bilderberg'. La mateixa recerca en el Google no ens dóna accés en la primera pàgina de resultats a cap mitjà de comunicació important.


*Assistència no confirmada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Ybarra y Botin també perteneixen a la Comissió Trilateral, grup germà bessó de Bildelberg,pero la Trilateral inclou també al Japó.
Per cert, "todos los hombres del presidente" obama son Bildelberg, Trilateral i CFR.Tots trets grups fundats pel angelet Rockefeller. Casualitat? Rockefeller es un masó Iluminati de grau 33. La masoneria te molt a veure en tot áixò del NWO.Tot estaplanificat, l'economia no cau per casualitat, (a mes es una transfèrencia de capital, el diner es el mateix).Tot esta dirigit per una élit amics,l'extrany es que el poble tingues el poder real amb el seu vot (quantes coses canviarien) Ens fan creure que nosaltres tenim el veritable poder en un estat democràtic.Bildelberg forma part d'un pop en uns tentacles increhibles. Pk inviten a als grans media i res surt a la premsa? Doncs per aplicar la "propaganda" i crear la realitat que el "poble" te de creure segons els seus interessos, manipulant la veritat.Porra = a dictadura com propaganda a democràcia. Estem dirigits completament,l'opinió pública es crea amb la projecció del teatre del món. Mireu el monopoli dels mitjans de comunicació, Prisa, Z, Comecosa, per damunt de tot els banquers Emilios. No es casual, el poder s'instaura per tot el que te relevància. Tot va encaminat a la construcció del seu Nou ordre Mundial, no el nostre ordre. La "banca nunca pierde".
Et deixo el linck de la reunió 2009
http://www.pijamasurf.com/2009/05/lista-de-asistentes-a-la-reunion-bilderberg-2009-en-grecia/